Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmanız gerekmektedir. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz.

Müşteri Temsilcileri

Konuyu Başlatan: XGOAT

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müşteri Temsilcileri
Genel olarak Müşteri temsilcileri bana göre çağrı çavuşu olarak adlandırılabilir.

Zamanında çağrı çavuşluğu yaptığım dönemlerde insanlara güler yüzle telefonu açıp bi ton sövüşüp çıktığımı bilirim abi neymiş sorun yok tabletim donuyor kasıyor vermişin 2bin tl tablete 10bin tl lik tabletin performansını istiyorsun ben ne yapayım ulen bu konuda adam bana bağrıyor ben onu sakinleştirmeye çalışıyorum suçlu karşı taraf gün sonu suçlu ben oluyorum neden efendim çünkü çağrılarımı dinleyen çok gereksiz Süpervizörüm benim profesyonellik dışı konuştuğumu söylüyor , ya kardeşim adam az önce ne anamı bıraktı ne bacımı bıraktı neyin profesyonelliğinden bahsediyorsun e şimdi bende süpervizörüme sövdüm adamın ne anası kaldı ne bacısı şimdi ne yapalım Big Grin

Arkadaşlar bir müşteri temsilcisini ararken şunu bilmenizde fayda var , müşteri temsilcilerine bazı sorumluluklar yüklenir örnek olarak

karşı tarafınadını soyadını al , mail bilgilerini al , telefonu al , kargo yapılacaksa  adresi al vs vs siz bunları vermezseniz işlem yapamazlar bu sebeple karşıya ya kardeşim neden bunu istiyorsun felan filan muhabbetine girerseniz siz haksız çıkarsınız adam bunu günde 50 kere duyuyor.

bu sebeple karşınızdaki kişinin bir telefondaki sesten ibaret olmadıgını anlayın karşıdakide bir insan güzelce konuşup sakin bir şekilde derimizi halledelim gün sonu her 2 tarafta memnun olsun ki maymun yöneticilerimize hesap vermek zorunda kalmayalım

Saygılarımla Çağrı Çavuşu...
Alıntı
RE: Müşteri Temsilcileri
Big GrinBig Grin Bence teknikekibim de bi çağrı departmanı açsın
Alıntı

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar:
1 Ziyaretçi(ler)

Konu Gösterim Seçenekleri
Hızlı Erişim: