• Giriş Yap
  • Kayıt Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifre: Şifremi Unuttum?

TeknikEkibim Forum
  • Anasayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üyeler
  • Yardım
    • Giriş Yap
    • Kayıt Ol
    Giriş Yap
    Kullanıcı Adı:
    Şifre: Şifremi Unuttum?

TeknikEkibim Forum › Oyunlar › Online Oyunlar › Euro Truck Simulator 2 › Euro Truck Simulator 2 Multiplayer Oynamak İçin

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü
Euro Truck Simulator 2 Multiplayer Oynamak İçin
ImHyp3rıoN Çevrimdışı
Administrator
Yorumları: 1,365
Konuları: 1,355
Rep Puanı: 13
Thumbs Up  02.01.2025, 23:51
Merhaba Arkadaşlar,

Euro Truck Simulator oyununu multiplayer oynamak için aşağıdaki adımları izliyebilirsiniz.

İlk defa kurulum yapma

Eğer yeni bir oyuncuysanız ve TruckersMP’yi ilk defa indirmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli olacaktır. "Install Available Updates” butonuna tıklayınız ve açılması için gerekli tüm dosyaları indirmesi için ona birkaç dakika veriniz. İçeriğine ve zamanına bağlı olarak bazı dosyaların indirilmesi biraz zaman alabilir.

1.Adım: TruckersMP başlatıcısını bu bağlantıdan indiriniz.
Not: İndirmek için hesabınıza giriş yapmış olmalısınız.

2.Adım: TruckersMP-Setup.exe adlı kurulum dosyasını çalıştırınız.

[Resim: 85MEyR7.png]

“Download Updates” yada “Güncellemeleri İndir” butonuna tıklayınız ve çalıştırmak için gerekli tüm dosyaları indirmesi için birkaç dakika veriniz. İçeriğe bağlı olarak indirme işlemi biraz zaman alabilir.

Başlatıcı tüm yeni dosyaları indirdiğinde, sağ alttaki “Play” - “Oyna” butonu kırmızıya dönecektir. Lütfen alt tarafın ortasında bulunan menü aracılığıyla doğru oyunu seçtiğinizden emin olunuz.

Yaygın Başlatıcı Sorunları
Oyunları yüklediğiniz dizini (dizinleri) bulamadınız mı?

1. Adım: Başlatıcı, oyun yükleme dizinlerinizi buradaki hata uyarısında da görüldüğü gibi otomatik olarak ayarlayamazsa:

[Resim: 5NEMobm.png]

2. Adım: Dizinleri burada görüldüğü gibi ayarlar menüsünde manuel olarak değiştirebilirsiniz:

[Resim: abanCvl.png]

(İpucu: Oyun kurulum dizinini şu talimatı izleyerek bulabilirsiniz: Steam Kütüphaneye gidiniz → Oyuna sağ tıklayınız → Özellikler → Yerel Dosyalar → Gözat)

3. Adım: Dizinleri başarıyla güncelledikten sonra 'path to game directory' onay kutusu burada görüldüğü gibi yeşile dönecektir:

[Resim: vmHfYd2.png]
(Not: Örnek resimlerde listelenen sürücünün aynısını kullanmak zorunda değilsiniz.)
Her Türlü Soru Öneri Ve Şikayetlerinizi Özel Mesajdan iletebilirsiniz..
Yanıtla
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Yazdırılabilir Versiyonu Görüntüle
Hızlı Erişim:

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 1 Ziyaretçi(ler)
  • Bize Ulaşın
  • Yukarı Çık
  • Lite (Arşiv) Modu