Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmanız gerekmektedir. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz.

Korkak Müdür Gördüm

Konuyu Başlatan: XGOAT

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korkak Müdür Gördüm
Var mı aramızda böyle bir müdürle çalışmış olan? Ben çalıştım. Gölgesinden bile korkan, üst yönetimden gelen geri bildirimleri filtresiz bir şekilde ekiplerine aktaran, sadece kendi koltuğunu düşünen tipler… Bir şekilde müdür, yönetici ya da genel müdür koltuğuna oturmuş ama o koltuğu kaybederse “başka yerde bir hiç olurum” korkusuyla cesaretini kaybetmiş zavallılar…

Ama hepsi böyle değil. “Ekibimdeki kişiler şirket kurallarını ve yasaları çiğnemediyse, onların arkasında dururum” diyebilecek yürekli müdürler de var. Onlarla da çalıştım. Taş gibi, ekibine sahip çıkan liderlerle birkaç kez aynı masayı paylaşma şansım oldu.

Çalıştığınız firmayı yaşanabilir kılan kişiler, yöneticilerdir. İnsanlar, genellikle bir şirketi değil, korkak ya da mobbing yapan yöneticileri terk eder.

Linkedinde bir abimizin yazdığı çok güzel bir yazı, burada paylaşmak istedim.
Alıntı
RE: Korkak Müdür Gördüm
Ahahahahah hak verdim.
Alıntı

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar:
1 Ziyaretçi(ler)

Konu Gösterim Seçenekleri
Hızlı Erişim: